• Enklare, säkrare och bekvämare båtliv sedan 1954
  • Snabba leveranser
  • 30 dagars öppet köp

Jobba hos oss på Benns

Just nu söker vi inte aktivt efter nya medarbetare men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss så återkommer vi vid behov. Alla ansökningar sker via e-post till jobb.stockholm@erlandsonsbrygga.se

Du som söker är en serviceinriktad, flexibel och lyhörd person som besitter både teoretiska samt praktiska kunskaper om båtlivet. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och har ett genuint intresse att ta fram bästa lösningen för kunden.

Det dagliga arbetet på Benns innebär att du växlar mellan att hjälpa kunder i butik, kassa och fylla på varor från lagret.

Bifoga gärna en utförlig beskrivning av dina erfarenheter av båtlivet tillsammans med din ansökan. Skicka din ansökan till jobb.stockholm@erlandsonsbrygga.se och ange "Benns" i ämnesraden. 


Idag har Benns två butiker, en i Saltsjö-Boo i Stockholm och en i Sisjön i Göteborg. Det som skiljer oss från andra båttillbehörshandlare på marknaden är att vi har ett brett sortiment av seglingstillbehör. Med över femtio års erfarenhet i båtbranschen vågar vi påstå att vi har det mesta du kan tänkas behöva till din båt, dig själv och din besättning. Sedan 2016 är Benns en del av Erlandsons brygga.