• Enklare, säkrare och bekvämare båtliv sedan 1954
  • Snabba leveranser
  • 30 dagars öppet köp

Bränsleceller

Smart Fuel Cell AG (SFC), världsledande leverantör av bärbara bränsleceller, är det första företaget som lanserat bränsleceller för fritidsbruk ombord på båtar. En verklig revolution inom strömförsörjningsområdet.

Bränslecellen innebär fördelen av att bli oberoende av el i bryggan eller långvarig motorkörning för att hålla batterierna i trim. Bränslecellen är också ytterst pålitlig och helt underhållsfri. En bränslecell omvandlar metanol till elenergi med enbart en liten mängd koldioxid och vattenånga som restprodukt. 

Där ett miljövänligt arbetssätt, restprodukterna-utsläppen, är inte större än att de kan jämföras med utandningsluften från ett barn. Bränslecellen är en inkapslad enhet som ansluts direkt till båtens förbruknings batterier. Den har en integrerad batteriladdare som automatsikt sätter bränslecellen i drift vid behov av laddning och stänger av då batterierna har laddats.

Alla delar som behövs för montering medföljer. Montera helst i kistbänken eller vid aktern. EFOY COMFORT kan även med fördel monteras under bänken eller i sidofacken i innerutrymmet.

Bränsleceller är beställningsvara och levereras normalt inom 1 vecka

-10%
BRÄNSLECELL EFOY BT
Art nr: V13164
Från 35 990 kr Ord. pris 39 990 kr
BRÄNSLE TILL EFOY
BRÄNSLE TILL EFOY
Art nr: V13188
Från 649 kr